Separo Nyowo - Nella Kharisma

Separo Nyowo - Nella Kharisma MP3

Download lagu Separo Nyowo MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Separo Nyowo bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Separo Nyowo berada dibawah.

Title: Separo Nyowo
Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Separo Nyowo - Nella Kharisma


Separo Nyowo
Nella Kharisma
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu

tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu


Download Mp3 Separo Nyowo
Download

Bila kamu mengunduh lagu Separo Nyowo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Separo Nyowo belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Separo Nyowo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Separo Nyowo, #Download Mp3 Separo Nyowo, #Lagu Separo Nyowo, #Lirik Lagu Separo Nyowo, #MP3 Download - Separo Nyowo