Konco Mesra - Nella Kharisma

Konco Mesra - Nella Kharisma MP3

Download lagu Konco Mesra MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Konco Mesra bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Konco Mesra berada dibawah.

Title: Konco Mesra
Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Konco Mesra - Nella Kharisma


Konco Mesra - Nella Kharisma
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku,
gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Download Mp3 Konco Mesra
Download

Bila kamu mengunduh lagu Konco Mesra MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Konco Mesra belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Konco Mesra di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Konco Mesra, #Download Mp3 Konco Mesra, #Lagu Konco Mesra, #Lirik Lagu Konco Mesra, #MP3 Download - Konco Mesra