Ketaman Asmoro - Bossanova Java

Ketaman Asmoro - Bossanova Java MP3

Download lagu Ketaman Asmoro MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Ketaman Asmoro bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Ketaman Asmoro berada dibawah.

Title: Ketaman Asmoro
Contributing Artist: Bossanova Java
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Ketaman Asmoro - Bossanova Java

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong bagus kang dadi pepujanku
Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu
Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati
reff :
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong bagus kang dadi pepujanku
Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu
Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati


Download Mp3 Ketaman Asmoro
Download

Bila kamu mengunduh lagu Ketaman Asmoro MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Ketaman Asmoro belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Bossanova Java, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Bossanova Java, untuk mendukung Ketaman Asmoro di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Ketaman Asmoro, #Download Mp3 Ketaman Asmoro, #Lagu Ketaman Asmoro, #Lirik Lagu Ketaman Asmoro, #MP3 Download - Ketaman Asmoro