Kanggo Riko - Mahesa

Kanggo Riko - Mahesa MP3

Download lagu Kanggo Riko MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Kanggo Riko bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Kanggo Riko berada dibawah.

Title: Kanggo Riko
Contributing Artist: Mahesa
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Kanggo Riko - Mahesa

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijini mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijini mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Siji sijini mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko


Download Mp3 Kanggo Riko
Download

Bila kamu mengunduh lagu Kanggo Riko MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Kanggo Riko belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Mahesa, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Mahesa, untuk mendukung Kanggo Riko di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Kanggo Riko, #Download Mp3 Kanggo Riko, #Lagu Kanggo Riko, #Lirik Lagu Kanggo Riko, #MP3 Download - Kanggo Riko